Hänt och känt

Stjarnered.se © 2007                    

Hänt

&

känt

Glad fest i Härnösand

Lillasyster har blivit stor

Gunvor passade på att fylla 60 år innan hon gav sej ut i världen på pilgrimsvandring. Det firade hon med ett "sjöslag" i Vänersborg där det mesta och bästa av havets läckerheter fanns med. GRATTIS säger vi alla!

För att gratta Birgitta och träffas många på en gång samlades stora delar av tjocka släkten Stjärnered i Härnösand. Lika mycket som jag en gång i tiden tyckt att sådana här gruppbilder är stela och sterotypa uppskattar jag nu det här att alla visar sina ansikten och ler på beställning. Sådana bilder blir inkluderande och informativa. Se vinjettbilden på den här sidan och håll med!


Främre raden: Sara, Noah och Samuel de Luna, Erik och Clara Björs, Per Sjöstedt jr, Klas Sjöstedt (strax ovanför). Mellanraden: Ingegerd Stjärnered, Bertil Stjärnered, Birgitta Sjöstedt, Gunvor Jyllhed, Per Sjöstedt, Mikael Björs.

Övre raden: Sara Björs, Zavier de Luna, Julia Sjöstedt, Thorsten Stjärnered, Birgit Stjärnered, Lennart Jyllhed, Kicki och Petter Sjöstedt, Lina Björs, Maria Sjöstedt Björs.


Foto: Mikael Björs. Aug 2011

Stort jul- och födelsedagskalas

Som sig bör när släkt och vänner möts i jultid och mormor Ingeborg når den aktningsvärda åldern att på tredjedag jul bli 90 år ung, så blev det en magnifik fest av det hela.  081227

Grattis Mormor, 90 år!

Här uppvaktar barnbarnsbarnen jubilaren med att sjunga tillsammans.

Fr v: Rebecka, Klas, Isak i famnen hos Hanna, Emma, Gabriel, skymd av mikrofonen, Clara; Julia och i bakre raden Sofia.

Malta

Här i Jämtland kan man inte veta om valborgsfirande är vinter eller sommar.

Så därför valde vi i år att fara till Malta en vecka och möta solen och värmen, äta gott och ha det mysigt ihop. Allt inkluderat behövde vi bara pengar till kollekten i veckomässan. Befriande!


Juli 2011


Bloggen med små korta notiser

På mina blogg hoppas jag att berätta om det jag är med om och känner ett behov av att återge eller tycka till om. Kolla här!


Kortare kommentarer lägger jag kanske på Facebook eller Twitter. Eller som reflexioner på hemsidan för Svenska kyrkan i Krokom.