Selma - ännu en sida

Stjarnered.se © 2007                    


Bara några timmar efter att bilden till höger tagits var det dags att snabbt plocka ihop och ge sig iväg med en värkande kropp till BB. Mormor stannade och sov (?) med Alice.


Tre kvart senare föddes Selma. Nästan 3½ kg och en halv meter precis.

14 timmar efteråt togs hon nästa kliv - från sjukhusmiljön hem till väntande vagga och äventyret att leva med mamma, pappa, storasyster på Hjortronvägen och med sina morföräldrar knappt 200 meter bort.

Läs också Kristinas egen berättelse på bloggen om hennes väntan och förväntningar: www.emmaidakristina.blogg.se .  

....................................

Nu är familjen hemma

Nu har kvartetten samlats på Hjortronvägen med samma ränder på syskonen och med mycket spännande att upptäcka och utveckla.

Man blir helt andäktig och förstummad av att få ha ett barn nära sig. Mysteriet människa blir så majestätiskt och märkligt in i minsta detalj.

En helt magisk sommarkväll

Vi pratade om när tiden skulle vara inne att föda. Oavsett vad som beräknats och gissats. Vi var samlade hela familjen inkl Kristina och Alice (se bilden ovan) och fick spontanbesök av Bertil & Birgit och Anna & Bengt med anledning av Storsjöyran och Per-Olofs och Autisternas medverkan i den. Allt var så varmt och lugnt och fyllt av nån magisk förväntan. Bilderna jag tog av den allt mer framstående Kristina tillsammans med Alice var verkligen ett med naturen. Ljummare kväll fanns nog inte att få för Selmas ankomst i världen. Du är helt visst varmt välkommen!

Vid Selmas dop i Frösö kyrka den 1 oktober 2011.

Tillbaka till KRISTINA-sidan

Med raketfart