Kristina

Stjarnered.se © 2007                    

Giftasvuxen

Nu har lillflickan gift sig. Det var en enda stor fest hela dan och det mesta av natten. Läs mer här om vad som hände den 16 augusti 2008.

Läs också om hennes tankar inför sitt bröllop på hennes blogg och om hur hon presenterat dagen på Bröllopstorget.

Mamma

- med egen mamma och mormor

Blodsband är som bredband. Det sänder signaler: osynligt, impulsivt  och intensivt.

På Hjortronvägen 10 - ganska precis två minuters rask promenad från Smultronvägen, där vi bor, har Kristina & Christian bott sedan början av 2009 och nu huserar två små förgyllda änglar också i huset: Alice & Selma. Gissa om dom är välkomna att vara oss så nära och kära som dom redan är!!!

Läs mer om barnbarnen Selma och om Alice här!

Kristina

Föddes i Helsingborg 24 september

Läs hennes blogg

och Christians blogg om det omtumlande äventyr som det är att vänta barn.

Christian (född Nielsen) jobbar som säljare på Woolpower med hela världen som marknad och kontaktnät. Tränar och dömer fotboll och smiter ofta iväg till golfbanan.

& mommabröd

Med egen familj på Hjortronvägen

Barnen är en särskild gåva. En källa till kärlek och häpnadsväckande äventyr. En tillgång som ger livet mening och sysselsättning mer än något annat i tillvaron. En spegel av sina egna krumbukter. Ett kapital som kostat en hel del tid och uppmärksamhet. Det ska sägas samtidigt som det är nödvändigt att bekänna hur mycket det finns av brister och försummelser på det området och hur det finns en mix av stolthet och tillkortakommande så fort man tänker på dem. Hursomhelst kan vi se att de ger oss en alldeles utomordentlig avkastning i samhörighet, fortsatta bekymmer och glädjefnatt. De hjälper oss att upptäcka nya ingångar och kan vara nästan dräpande i sina domar och rättframma kommentarer. Deras framgångar och fadäser är på något obeskrivligt vis också våra - även när de är vuxna och orienterar på egen hand.