Per-Olof

Ord och många visor

Det är för Per-Olof vad livet handlar om. Språk och musik. Att få uttrycka sig fritt och offentligt. Han har läst filosofi och pluggat på journalisthögskolan i Göteborg och varit bunden vid sina många popband den mesta av sin lediga tid. Lola Barbershop och Autisterna i första hand. Hans senaste bandprojekt är Bodal.

Per-Olof

Föddes i Helsingborg 28 augusti

Läs om hans stora projekt: AUTISTERNA

Ser och speglar västfronten

Per-Olof får vi följa genom TV. Han har i sina uppdrag åt SvT, - och tidigare hos TV4 och webb-TV på  GP - fått spegla att det verkligen  händer saker på västfronten: kriser och katastrofer, möten och smått och gott - som att träffa både kungen och drottningen med mikrofon som vapen.

Sedan några år är han tillbaka på Västnytt och har bevakat Västfronten från Varbergs-horisonten.  Då är det kul att SVT-Play finns som ett litet kikhål på vad han håller på med. 

Tillbaka till sidan VÅRA BARN

Från hösten 2015 bevakar han Sjuhäradsbygden från en lokalredaktion i Borås. Inslagen visas i Västnytt och kan ibland också hamna i Landet runt eller i nyhetsrapporteringen på riks.


Då är det kul att SVT-Play finns som ett litet kikhål på vad han håller på med. 

Vet vad som händer i Sjuhäradsbygden

Pä Bokmässan i Göteborg 2015 möttes Per-Olof, Birgit - svägerskan i Vänersborg - Thorsten och Ingegerd.

Bandet BODAL är PO:s senaste projekt i musikbranschen.

Barnen är en särskild gåva. En källa till kärlek och häpnadsväckande äventyr.  En tillgång som ger livet mening och sysselsättning mer än något annat i tillvaron. En spegel av sina egna krumbukter. Ett kapital som kostat en hel del tid och uppmärksamhet. Det ska sägas samtidigt som det är nödvändigt att bekänna hur mycket det finns av brister och försummelser på det området och hur det finns en mix av stolthet och tillkortakommande så fort man tänker på dem. Hursomhelst kan vi se att de ger oss en alldeles utomordentlig avkastning i samhörighet, fortsatta bekymmer och glädjefnatt. De hjälper oss att upptäcka nya ingångar och kan vara nästan dräpande i sina domar och rättframma kommentarer. Deras framgångar och fadäser är på något obeskrivligt vis också våra - även när de är vuxna och orienterar på egen hand.