Stjarnered.se © 2007                    

Gott land 

sommaren 2013

 

I sommar har vi gått och haft det gott

Sommaren 2013 återvände vi till en stycke favoritmark - där jag badade som barn. Landskapet i Glumslöv tillhör det vi gärna vandrar i och upplever den skånska bördiga naturen med dess utsikt mot Hven och Danmark.

På nätet hade vi hittat ett bed and breakfast-boende i Glumslöv som gav oss närhet till både den natur vi ville gå i och till släkt och vänner vi ville passa på att besöka. Jätteroligt att träffa syskon och kusin, kusinman och goda vänner från förr. Tack allesammans för att ni tog emot oss och delade tid, tankar, tro och mycket annat väsentligt med oss. Det kändes extra gott att träffa er igen eller som för Ingegerd i vissa fall för första gången och uppleva att det fanns så mycket av djup och närhet och grund för fortsatt kontakt.

Från ett gott land till Gotland

Via Karlskrona och ett härligt stopp på Knösö fick vi uppleva ett somrigt Gotland i ÅMINNE. Badorten på ostkanten som gav oss rika upplevelser av hela storfamiljen. Jätteroligt att få samla hela gänget:

Strandmiljön var vacker att vandra i - och Havsleden lätt att följa.

 

 

 Tillbaka

 

 

Semesterbön:  Gode Gud, du är Herre över både vila och arbete. Låt mig få glädje och krafter av min semester. Hjälp mig att med alla sinnen uppleva den undebara värld du skapat. Hjälp mig att verkligen komma till rätta med mig själv. Du är altid densamme. Följ mig var jag än går, var med mig både i stillhet och oro. Förnya mig och ge mig trygghet i dig.   K-G Hildebrand